Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie. Wij streven ernaar om de informatie op deze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. Helaas kunnen wij echter niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijde juist, volledig en actueel is.

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website te wijzigen, te verwijderen of aan te vullen zonder hiervoor nadere aankondiging.

Yournalism geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de geschiktheid, betrouwbaarheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde graphics die op de website worden beschreven, voor welk doel dan ook. Elke afhankelijkheid die u plaatst op deze informatie is geheel op eigen risico.

Onze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud of juistheid van de informatie op deze websites.

Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina’s en sub pagina’s van Yournalism.nl

In geval van twijfel of vragen, neem gerust contact op met ons via redactie@yournalism.nl