Over ons

Wij van Yournalism.nl heten je graag van harte welkom op onze site. Op de over ons pagina vind je meer informatie over dit platform. Wil je meer te weten komen over wie wij zijn, wat wij doen en hoe jij ook kunt bijdragen aan dit leuke platform? Lees dan vooral verder. 

yournalism logo

Het ontstaan van Yournalism.nl 

Yournalism.nl is in 2014 opgericht vanuit onze passie voor het schrijven van leuke artikelen. Wij zijn zeer gepassioneerd over alles wat met content creatie te maken heeft en we zijn dan ook dagelijks bezig met het schrijven over leuke lifehacks, interessante trends of handige tips. We wilden meer doen met onze hobby en hebben daarom in 2014 het idee bedacht om over onze hobby te gaan schrijven. Zo gezegd is zo gedaan, want in 2014 zijn we gestart met het schrijven van leuke blogs op Yournalism.nl. We begonnen klein, maar inmiddels hebben we 201 artikelen online staan, boordevol leuke tips & tricks, verhalen over onze eigen ervaringen en handige lifehacks. 

Het idee achter Yournalism.nl

In het leven loop je vaak tegen zaken aan waarvan je dacht: had ik hier maar een handige lifehack of tip voor. Denk bijvoorbeeld aan die ene keer dat je je favoriete sneakers had aangedaan naar dat leuke festival en dat ze erg smerig waren geworden. Of denk terug aan dat moment dat je nieuwe t-shirt onder de vetvlekken zat na het gourmetten. Dat zijn momenten dat je bij jezelf dacht, had ik hier maar een handige tip of lifehack voor om het op te lossen. Hier komt Yournalism.nl om de hoek kijken. Onze missie is het bereikbaar maken van handige alledaagse informatie, om zo ieder zijn leven wat gemakkelijker te maken. Ook willen wij graag een community creëren van gelijkgestemden. Zo kun je tips insturen naar onze redactie, kun je een gastblog schrijven op onze website of kun je reageren op één van onze blogs. Geef vooral je mening en deel ook vooral je eigen ervaringen met ons. 

Wat kun je vinden op Yournalism.nl?

Op Yournalism.nl hoef je je nooit te vervelen. We schrijven allerlei soorten content, van stappenplannen tot aan top-10 lijstjes. Ook voor de meer diepgaande artikelen ben je bij Yournalism.nl aan het juiste adres. Zo publiceren we ook vaak onderzoeksartikelen die dieper ingaan op allerlei vraagstukken. Dit kan over allerlei onderwerpen gaan, denk bijvoorbeeld aan: wonen, klussen, beauty, dieren, eten & drinken, gezondheid of andere onderwerpen. Wat het ook is, als het met tips, lifehacks, trends te maken heeft, zullen wij erover schrijven. Mis je toch nog iets op onze website en wil je hier graag wat over weten? Neem dan contact met ons op. 

Het gezicht achter Yournalism.nl

Ben jij benieuwd wie je dagelijks voorziet van de leuke artikelen op Yournalism.nl? Klik op één van de onderstaande links om meer te lezen over onze experts. 

Je kunt ons kennen van

Onze leuke en interessante artikelen zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zo zijn wij de afgelopen jaren veelvuldig genoemd op andere platforms. Denk bijvoorbeeld aan een publicatie op Trouw, een zeer vooraanstaand nieuwsplatform met maar liefst 459.000 maandelijkse organische bezoekers. Ook kun je ons kennen van een publicatie op de Volkskrant, een ander vooraanstaand nieuwsplatform met maar liefst 2.5 miljoen organische bezoekers. Tot slot zou je ons ook kunnen kennen van een publicatie op de Vrije Universiteit Amsterdam, dé website van de universiteit van Amsterdam met maandelijks 314.000 organische bezoekers. 

Hoe kun jij bijdragen aan Yournalism.nl?

Wij waarderen onze volgers en we waarderen ook zeker de input die onze volgers kunnen bijdragen aan het platform. Wil je graag iets bijdragen aan ons platform? Dat kan in de vorm van een gastblog. Ook moedigen wij je aan om reacties te plaatsen onder onze artikelen, we horen graag wat je van onze artikelen vindt of we horen ook graag je eigen ervaringen. Mis je bepaalde onderwerpen op ons platform of heb je een tip over een onderwerp waarover we kunnen schrijven, stuur dit dan vooral naar ons in. Hieronder lees je hoe je in contact kunt komen met ons. 

Hoe kun je in contact komen met ons?

Wil jij graag in contact komen met Yournalism.nl? Je kunt ons bereiken via één van de onderstaande contactmogelijkheden. 

  • Stuur een e-mail naar info@yournalism.nl
    • Je ontvangt binnen drie werkdagen een reactie. 
  • Stuur ons een berichtje via een van onze sociale kanalen, deze vind je hierboven.
    • Je ontvangt binnen drie werkdagen een reactie. 

Contactgegevens

Yournalism.nl is onderdeel van Publishly

KVK-nummer: 86768689

Koldingweg 9, 9723HL Groningen