Outtask neemt Aspen Digital over en luidt volgende fase van datagedreven digital marketingbureau in

  • Aspen Digital zet door overname Europese groeistrategie in nieuwe versnelling
  • Partijen hebben gezamenlijk doel om verder te investeren in de verbetering en uitbreiding van hun unieke search tooling

Hilversum, 12 juli 2023 – Outtask kondigt vandaag met trots de succesvolle overname aan van Aspen Digital, een toonaangevend datagedreven digital agency en strategisch partner van groeibedrijven. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal voor Outtask en stelt het bedrijf in staat om de groeistrategie verder uit te bouwen. Aspen Digital zal zelfstandig blijven opereren onder zijn huidige merknaam, met behoud van zijn sterke toewijding aan klant- en partnergerichte dienstverlening en innovatieve productontwikkeling.

Jory Willemsen en Jeroen Meijer, beide managing partner bij Aspen Digital, zijn verheugd over deze ontwikkeling en zien veel potentieel voor verdere groei. Ze delen hun enthousiasme over de mogelijkheden die de samenwerking met de Outtask Group biedt: “Met de steun van Outtask Group zijn we vastbesloten om onze groeiambities te versnellen en onze positie als toonaangevende datagedreven agency te versterken. We willen blijven innoveren in een steeds complexer wordende zoekmachinemarkt en met onze SEO-tooling en data voorop blijven lopen. De technische expertise van Outtask zal ons hierbij helpen. Bovendien opent de samenwerking internationale expansiemogelijkheden om onze marktpositie sneller uit te breiden naar het buitenland.”

Outtask Group gelooft sterk in de visie van Aspen Digital en is verheugd over de acquisitie. Mike Dawud, CEO van Outtask Group, benadrukt het potentieel van Aspen Digital en de intentie om te investeren in verdere ontwikkeling van hun softwareoplossingen en het verkennen van nieuwe markten in het buitenland. Hij zegt: “We zijn verheugd om Aspen Digital te verwelkomen binnen de Outtask-familie. We delen dezelfde groei-mindset en zijn vastbesloten om gezamenlijk onze groeistrategie te realiseren. We zullen de technologieën en het talent van Aspen Digital koesteren en ondersteunen, zodat we ons wereldwijde bereik kunnen vergroten.”

Aspen Digital is een gespecialiseerd search digital marketingbureau dat bekendstaat om het maximaliseren van de online zichtbaarheid van zijn klanten. Met expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, PPC-advertising en social media advertising biedt Aspen Digital innovatieve en datagedreven oplossingen die klanten en partners helpen om hun digitale marketingdoelstellingen te bereiken.

Over Outtask

Outtask heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van het detacheren van IT-professionals bij grote ondernemingen en het MKB. Met meer dan 75 professionals verdeeld over development hubs in Amsterdam en Valencia bedient Outtask een breed scala aan organisaties, waaronder banken, overheidsinstellingen en SaaS-leveranciers. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en het ondersteunen van klanten bij het realiseren van hun zakelijke doelstellingen.

Voor meer informatie over dit bericht: T: +31 (0)35 22 10 050 E: contact@aspendigital.nl 

Over de redactie

Bij Yournalism.nl staat een enthousiast en professioneel redactie team klaar om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen, lifestyle en journalistiek. Ons team bestaat uit ervaren journalisten, bloggers en experts, die gepassioneerd zijn over hun vakgebied en altijd op zoek zijn naar interessante en relevante onderwerpen om te delen met onze lezers.