Campina Boerderijdagen vrijdag 19 mei [2023]

We zijn verheugd om u te informeren over de Campina Boerderijdagen, een evenement dat plaatsvindt op verschillende locaties in Nederland. Dit is een geweldige kans om meer te leren over de landbouw en zuivelproductie in Nederland en om een ​​fantastische tijd te hebben met uw familie en vrienden.

Wilt u graag een indruk krijgen van de Campina Boerderijdagen voordat u besluit om deel te nemen? Bekijk dan de sfeerbeelden van de Campina Open Boerderijdagen 2022. Hier krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten tijdens dit evenement. Tijdens de Campina Boerderijdagen laten melkveehouders door heel Nederland zien waar onze zuivel vandaan komt.

Dit jaar vinden de Boerderijdagen plaats op vrijdag 19 mei (dag na hemelvaart) en maandag 29 mei (tweede pinksterdag) 2023.

Bekijk hier de sfeerbeelden van de Campina Boederijdagen van 2022:

Wat zijn de Campina Boerderijdagen?

De Campina Boerderijdagen zijn een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door Campina, een van de grootste zuivelbedrijven in Nederland. Tijdens de Boerderijdagen kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen van de landbouw en zuivelproductie. U kunt deelnemen aan rondleidingen op boerderijen, workshops en proeverijen van verschillende soorten zuivelproducten.

Waarom deelnemen aan de Campina Boerderijdagen?

Er zijn veel redenen om de Campina Boerderijdagen te bezoeken. Het is een geweldige kans om meer te weten te komen over de Nederlandse landbouw en zuivelproductie en om te genieten van de prachtige landschappen van het Nederlandse platteland. Bovendien is het een leuke en educatieve ervaring voor het hele gezin.

Wat is er te zien en te doen tijdens de Campina Boerderijdagen?

Er is veel te zien en te doen tijdens de Campina Boerderijdagen. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen op een van de vele boerderijen die deelnemen aan het evenement en meer te weten komen over de landbouw en zuivelproductie. Er zijn ook workshops waar u kunt leren hoe u zelf zuivelproducten kunt maken en proeverijen van verschillende soorten kaas, yoghurt en andere zuivelproducten.

Bovendien zijn er verschillende activiteiten voor kinderen, zoals een springkussen, een speurtocht en knutselactiviteiten. Dit maakt het evenement geschikt voor het hele gezin.

Wanneer vinden de Campina Boerderijdagen plaats?

Dit jaar vinden de Boerderijdagen plaats op vrijdag 19 mei (dag na hemelvaart) en maandag 29 mei (tweede pinksterdag) 2023. De Campina Boerderijdagen vinden plaats op verschillende locaties in Nederland.

Hoe kunt u zich aanmelden voor de Campina Boerderijdagen?

U kunt zich aanmelden voor de Campina Boerderijdagen via de website van Campina. Hier kunt u uw tickets kopen en uw bezoek plannen.

Over de redactie

Bij Yournalism.nl staat een enthousiast en professioneel redactie team klaar om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen, lifestyle en journalistiek. Ons team bestaat uit ervaren journalisten, bloggers en experts, die gepassioneerd zijn over hun vakgebied en altijd op zoek zijn naar interessante en relevante onderwerpen om te delen met onze lezers.