Rhodos Hulst, prachtig Grieks restaurant

Rhodos Hulst is een prachtig Grieks restaurant gelegen in de historische stad Hulst. Het restaurant is gevestigd in een charmant pand met een gezellige en huiselijke sfeer. De inrichting is traditioneel Grieks met veel houten elementen en Griekse beelden en schilderijen aan de wanden.

Het menu van Rhodos Hulst biedt een uitgebreide selectie van traditionele Griekse gerechten, waaronder moussaka, souvlaki, dolma en tzatziki. Er is ook een uitgebreide selectie van verse visgerechten, waaronder gegrilde sardines en octopus. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en volgens traditionele recepten.

De bediening in Rhodos Hulst is uitstekend, de serveersters zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en zorgen ervoor dat u zich welkom voelt. Bovendien hebben ze een goede kennis van de gerechten en kunnen ze u adviseren over de beste keuzes voor uw smaak.

Een van de hoogtepunten van Rhodos Hulst is de grote selectie van ouzo’s die beschikbaar zijn. De ouzo’s worden geserveerd met ijs en water, perfect om te combineren met de traditionele gerechten. Ook is er een goede selectie van wijnen die geschikt zijn voor de Griekse gerechten.

Rhodos Hulst is een perfecte plek voor een gezellige maaltijd met vrienden of familie. De sfeer is ontspannen en de gerechten zijn heerlijk. Als u op zoek bent naar een authentieke Griekse ervaring, is Rhodos Hulst een uitstekende keuze.

Rhodos Hulst menu

Het menu van Rhodos Hulst biedt een uitgebreide selectie van traditionele Griekse gerechten, waaronder populair zijn de Moussaka, Souvlaki, Dolma en Tzatziki. De gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten en volgens traditionele recepten, waardoor de smaken authentiek zijn. Er is ook een uitgebreide selectie van verse visgerechten, waaronder gegrilde Sardines en Octopus, die worden geserveerd met rijst of gegrilde groenten. Daarnaast kun je ook kiezen voor de traditionele Griekse salades, zoals de horiatiki salade, welke bestaat uit tomaat, komkommer, ui, feta kaas en olijven. Voor de vegetariërs zijn er diverse opties beschikbaar, zoals de Dolma’s, tzatziki of de gemengde groenten.

Rhodos Hulst adres

Facebookpagina

https://www.facebook.com/rhodoshulst/

Adres: Bierkaaistraat 12, 4561 BC Hulst

Openingstijden:
maandag Gesloten
dinsdag 16:00–21:00
woensdag 16:00–21:00
donderdag 16:00–21:00
vrijdag 16:00–21:00
zaterdag 16:00–21:00
zondag 16:00–21:00

Over de redactie

Bij Yournalism.nl staat een enthousiast en professioneel redactie team klaar om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen, lifestyle en journalistiek. Ons team bestaat uit ervaren journalisten, bloggers en experts, die gepassioneerd zijn over hun vakgebied en altijd op zoek zijn naar interessante en relevante onderwerpen om te delen met onze lezers.