Leuke cadeaus om te geven met de feestdagen

Voor je het weet is het weer zo ver; de feestdagen van dit jaar! Maar wat geef je iemand die alles al heeft? Of wat geef je iemand die zelf niet eens weet wat hij/zij zou willen krijgen. In dit artikel geven we je tips voor originele cadeaus om iemand mee te verrassen tijdens de feestdagen. 

Warme items

De feestdagen vallen natuurlijk middenin de koude wintermaanden. Hoe leuk is het dan om iemand een gepersonaliseerde badjas te geven? Het personaliseren van badjassen met naam borduring kan tegenwoordig heel snel en makkelijk online. Een heel leuk en uniek cadeau om te geven én te krijgen!  Is de ontvanger een echte koukleum? Denk dan ook eens aan fleece dekens met mouwen. Hiermee heb je de warmte van een fleece deken, maar wel met de bewegingsvrijheid van een trui door de mouwen. Heerlijk om op de bank te zitten met een kop thee of boek, zonder dat je armen het koud krijgen. Bonus tip; voor een koppel kun je ook matching dekens geven. 

Sieraden

Tijdens de feestdagen worden luxe cadeaus maar al te graag gekocht en geschonken. Sieraden doen het dan ook altijd goed. Denk aan een prachtige collier, ring of armband. Je zou de items nog kunnen laten graveren met een naam of datum, zodat het sieraad éxtra bijzonder wordt. En voor wie denkt dat sieraden enkel voor dames zijn, heeft het mis. Ook heren dragen steeds vaker een mooie armband. Denk aan een stoere lederen armband bijvoorbeeld, met jullie speciale datum aan de binnenkant gegraveerd. Een heel mooi cadeau waar hij zeker blij mee gaat zijn!

Luxe beautyproducten

Zoals gezegd wordt er met de feestdagen vaak flink uitgepakt. Een andere cadeautip voor tijdens de feestdagen is dan ook een luxe parfum. Dit kan wel een gevaarlijk cadeau zijn als je niet precies weet wat diegene lekker vindt. Je kunt dan het beste op safe spelen door het lievelingsgeurtje van de ontvanger te kopen, zodat je zeker weet dat je goed zit. Dit cadeau kan natuurlijk voor zowel mannen als vrouwen. De parfum kun je eventueel uitbreiden met een luxe bodylotion of douchegel in dezelfde geur. Voor dames kun je ook denken aan een mooi make-upproduct en voor mannen aan een aftershave of baardverzorgingsproduct. 

Een heerlijk geurend huis

Tijdens de koude wintermaanden zitten we het liefst binnen en steken we graag een gezellig kaarsje aan. Cadeaus als luxe geurkaarsen of geurstokjes zijn dan ook populair tijdens de feestdagen. Maar je kunt ook denken aan een geur diffuser. Hiermee worden etherische oliën vermengd met water en verdeeld aan de lucht. Dat ruik super lekker én is ook nog eens goed voor je lichaam en geest.

Over de redactie

Bij Yournalism.nl staat een enthousiast en professioneel redactie team klaar om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen, lifestyle en journalistiek. Ons team bestaat uit ervaren journalisten, bloggers en experts, die gepassioneerd zijn over hun vakgebied en altijd op zoek zijn naar interessante en relevante onderwerpen om te delen met onze lezers.